Redactare lucrari de licenta | Redactare lucrari de disertatie | Redactare la comanda
Biblioteca
Servicii
Producatori:
Curs valutar:
1 EUR = 4.6599 RON
1 USD = 3.8182 RON
Publicitate:
Plata online

Termeni si conditii

Drepturile de proprietate intelectuală asupra documentelor de pe site aparţin autorilor, editorilor sau deţinătorilor drepturilor de autor ale acestora.

Utilizatorul care downloadeaza/comanda un document are obligaţia să îl folosească doar pentru uz personal (pentru a se documenta/informa) şi înţelege şi este de acord că nu are drept de autor/proprietate asupra documentului sau a conţinutului acestuia.

Studentoffice.ro nu recomandă Utilizatorilor să folosească materialele downloadate sau comandate de pe site pentru a învăţa de pe ele. De asemenea, nu este permisă prezentarea documentelor/lucrărilor downloadate/achiziţionate la facultate (sau orice altă instituţie de învăţământ).

Nici un Utilizator nu are dreptul de a folosi un document sau părţi din conţinutul acestuia pentru obţinerea de bunuri sau foloase, pentru prezentarea către un terţ drept un document propriu sau pentru postarea documentului în cadrul altui site fără acordul prealabil al deţinătorului drepturilor de proprietate asupra documentului.

Este interzisă copierea, reproducerea, transmiterea, publicarea, vânzarea parţială, integrală sau modificată a materialelor downloadate.

 

 

Cosul meu:
Contul meu:
Gaseste-ne pe FACEBOOK
Info & Comenzi:
StudentOffice - Contact
Yahoo! Messenger:
Email:
Promotii:
Cele mai accesate: