Redactare lucrari de licenta | Redactare lucrari de disertatie | Redactare la comanda |
Contact
Redactare la comanda
Intrebari frecvente
Anunturi
Biblioteca
Blog
Servicii
Producatori:
Curs valutar:
1 EUR = 4.9449 RON
1 USD = 4.3614 RON
Publicitate:
Plata online

Termeni si conditii | Redactare lucrari de licenta | Redactare lucrari de disertatie | Redactare la comanda |

Termeni si conditii | Redactare lucrari de licenta | Redactare lucrari de disertatie | Redactare la comanda |

Drepturile de proprietate intelectuală asupra documentelor de pe site aparţin autorilor, editorilor sau deţinătorilor drepturilor de autor ale acestora. De asemenea, pe site sunt prezentate cu titlu gratuit (pe categorii) diverse documente preluate de pe alte site-uri tip bază de documente (gen scribd.com). 

Utilizatorul care downloadează/comandă un document are obligaţia să îl folosească doar pentru uz personal (pentru a se documenta/informa) şi înţelege şi este de acord că nu are drept de autor/proprietate asupra documentului sau a conţinutului acestuia.

Studentoffice.ro nu recomandă Utilizatorilor să folosească materialele downloadate sau comandate de pe site pentru a învăţa de pe ele. De asemenea, nu este permisă prezentarea documentelor/lucrărilor downloadate/comandate la facultate (sau orice altă instituţie de învăţământ).

Nici un Utilizator nu are dreptul de a folosi un document sau părţi din conţinutul acestuia pentru obţinerea de bunuri sau foloase, pentru prezentarea către un terţ drept un document propriu sau pentru postarea documentului în cadrul altui site fără acordul prealabil al deţinătorului drepturilor de proprietate asupra documentului.

Studiile afisate pe site pot fi folosite ca sursă de documentare sau ca material educativ pentru aprofundarea unui anumit domeniu. Totodată se pot folosi la elaborarea propriilor lucrări cu specificarea sursei de documentare.

Este interzisă copierea, reproducerea, transmiterea, publicarea, vânzarea parţială, integrală sau modificată a materialelor downloadate.

Atenție! Nu este permisă prezentarea ca atare a lucrărilor prezentate pe site-ul nostru drept lucrări de licenţă sau disertaţie deoarece se încalcă dispozițiile Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011 (publicată în Monitorul Oficial nr. 18 din 10 ianuarie 2011) care interzice expres vânzarea/cumpărarea de lucrări de licenţă, disertaţie, doctorat sau alte asemenea lucrări ştiinţifice, prin dispoziţiile art. 143 alin. (5) stipulând că: "Este interzisă comercializarea de lucrări ştiinţifice în vederea facilitării falsificării de către cumpărător a calităţii de autor al unei lucrări de licenţă, de diplomă, de disertaţie sau de doctorat".

Din punct de vedere legal studentoffice.ro nu comercializeză lucrări ştiinţifice în vederea facilitării falsificării de către cumpărător a calităţii de autor al unei lucrări de licenţă, de diplomă, de disertaţie sau de doctorat. Prin lucrări de licenţă ne referim la lucrări în formatul unei lucrări de licenţă pentru facultate dar nu ne asumam responsabilitatea pentru modul în care clientul foloseşte mai departe studiul/analiza şi nu urmărim ce se întâmplă mai departe cu documentul comandat.

Lucrarea redactată de noi este un proiect de cercetare.
Lucrarea redactată de noi este un studiu (economic, juridic, etc.)
După plata lucrării/studiului/proiectului de cercetare/analizei nu urmarim modul în care este utilizat documentul. Toate drepturile şi responsabilităţile sunt cedate clientului (care poate să fie persoană fizică, persoană juridică, instituţie publică, etc.).

Toate serviciile oferite de studentoffice.ro sunt fiscalizate! Emitem factură fiscală pentru toate serviciile oferite atât persoanelor juridice cât și fizice.

Societatea care administrează studentoffice.ro are ca obiect de activitate principal: 7022 - Activități de consultanță pentru afaceri și management. Dintre celelalte activități autorizate de Registrul Comerțului amintim: 

795 Servicii de asistență în birou
Office-support services
7953 Servicii de traducere
Translation services
7955 Servicii de dactilografiere, de prelucrare de text și de tehnoredactare computerizată
Typing, word-processing and desktop publishing services

Dacă nu sunteți de acord cu termenii și condițiile de utilizare, vă rugăm să părăsiți site-ul. 


lucrari de licenta, lucrari de diploma, lucrari de disertatie, redactare lucrari de licenta, redactare la comanda, proiecte de diploma, lucrari de licenta gratis, exemple de lucrari de licenta, redactare lucrari, redactare la comanda lucrari, bibliografie, referate, suporturi de curs, lucrari neplagiate

Cosul meu:
Contul meu:
Gaseste-ne pe FACEBOOK
Info & Comenzi:
StudentOffice - Contact
Yahoo! Messenger:
Email:
Promotii:
Cele mai accesate: