Redactare lucrari de licenta | Redactare lucrari de disertatie | Redactare la comanda |
Contact
Redactare la comanda
Intrebari frecvente
Anunturi
Biblioteca
Blog
Servicii
Producatori:
Curs valutar:
1 EUR = 4.9449 RON
1 USD = 4.3614 RON
Publicitate:
Plata online

Presa scrisă ca mijloc de manipulare în campania electorală

Pret:
GRATUIT
Presa scrisă ca mijloc de manipulare în campania electorală  
Cod: 39023
Categoria: Relatii publice
Subcategoria: Lucrari de disertatie Relatii publice 100% originale
Tip document: Lucrare de disertatie
Nr. pagini:
Dimensiune fisier:
Data adaugarii: 03/04/2020
Extensie document:

Descriere produs:

Presa scrisa ca mijloc de manipulare in campania electorala

Manipularea se face în mai multe feluri. Cele mai uzitate sunt folosirea argumentelor falsificate sau folosirea unor adevăruri parţiale aranjate în secvenţe false şi combinarea mesajului cu acele elemente care fac apel la centrele emoţionale non-raţionale ale conştiinţei umane. În timp ce prima formă de manipulare este grosieră şi este folosită cu grupuri mari de oameni (cu nivel coborât de inteligenţă şi cultură), cea de-a doua este pusă în practică de profesionişti care încearcă să-i influenţeze pe cei mai greu de indus în eroare cu minciuni relativ uşor de descoperit prin folosirea logicii, a bunului simţ, a culturii şi a informaţiilor. Din păcate, şi oamenii cei mai inteligenţi sunt uşor de stimulat într-o anumită direcţie, prin acţiunea directă şi calculată asupra centrelor menţionate anterior. În ultimul timp, prin înmulţirea fantastică a surselor de informaţii s-a apelat din ce în ce mai puţin la manipularea prin propagarea de minciuni sau de construcţii false care cuprind adevăruri parţiale şi s-a folosit cea de-a doua tehnică, uneori în combinaţie cu prima. De ex.: un lucru (presupus de noi fals ) spus de un copil într-un reportaj (articol) pare mult mai verosimil decât rostit într-un context asemănător de un matur. În ambele cazuri este vorba de transmiterea unei informaţii false, elementul care ajută la acceptarea lui fiind specific manipulării subliminale.
Spre deosebire de metodele de convingere raţională, prin manipulare nu se urmăreşte determinarea celuilalt de a înţelege corect şi mai profund problema discutată ci, dimpotrivă, inocularea senzaţiei de înţelegere (superficială) şi obţinerea unei reacţii inconştiente, instinctuale, rezultat al eficacităţii mesajelor relaţionale.
 

Comandă acum!

Solicită o cotaţie de preţ la adresa de email: studentoffice.ro@gmail.com  

Trimite doar titlul lucrării de licență sau de disertație la adresa de email indicată. Vei primi un răspuns prin care se vor solicita punctual cerințele de redactare. În funcție de acestea se face o ofertă de preț specială pentru lucrarea comandată. 

Lucrări de licenţă originale (lucrări de diplomă, disertaţie master, grad, etc.) realizate după indicaţiile tale, la cel mai bun raport calitate/preţ!

 www.studentoffice.ro

Redactare lucrări de licenţă şi disertaţie la comandă 

 Relații la telefon: 0732 88 99 10

Comentarii:

Cosul meu:
Contul meu:
Gaseste-ne pe FACEBOOK
Info & Comenzi:
StudentOffice - Contact
Yahoo! Messenger:
Email:
Ultimele oferte vizitate:
Promotii:
Cele mai accesate: