Redactare lucrari de licenta | Redactare lucrari de disertatie | Redactare la comanda |
Contact
Redactare la comanda
Intrebari frecvente
Anunturi
Biblioteca
Blog
Servicii
Producatori:
Curs valutar:
1 EUR = 4.9449 RON
1 USD = 4.3614 RON
Publicitate:
Plata online

Ponturi pentru obținerea unei lucrari de licenta sau disertatie de nota 10

Pret:
GRATUIT
Ponturi pentru obținerea unei lucrari de licenta sau disertatie de nota 10  
Cod: 13018
Categoria: Diverse
Tip document: Articol
Nr. pagini:
Dimensiune fisier:
Data adaugarii: 11/04/2020
Extensie document:

Descriere produs:

Ponturi pentru obținerea unei lucrari de licenta sau disertatie de nota 10

studentoffice.ro reprezinta o platforma care are in spate o echipa de oameni pasionati de cunoastere, care au inceput acum 25 ani sa realizeze lucrari de licenta.
Avand in vederea experienta acumulata, suntem in masura sa oferim cateva sfaturi folositoare pentru cei care nu au timp sa-si realizeze lucrarea si decid sa ceara ajutorul unei terte persoane.

Totuși dacă doriți o lucrare „servită” la comandă de 350-900 lei vă oferim câteva sfaturi care sperăm să vă fie de folos în demersul dvs.

O să găsiți „super” site-uri cu „super” prețuri cu mii de clienți mulțumiți și sute de colaboratori. O să stați de vorbă cu un intermediar sau un robot telefonic! Evitați! Sau nu!

O să vă certați cu un intermediar!!! Noi nu utilizăm colaboratori externi pentru specializările pe care nu suntem în stare să le controlăm din punct de vedere al calității și corectitudinii. Nu putem să ne asumăm critici pentru superficialitatea și neseriozitatea altor persoane.

În acest sens, vă recomandăm să încredințați executarea lucrării direct persoanei care urmează să redacteze propriu-zis lucrarea. Totodată, din discuțiile pe care le purtați pe marginea temei, verificați dacă deține cunoștințe temeinice în domeniul solicitat și știe ce are de făcut.

Feriți-vă de ieftin! Niciun profesionist (economist, inginer, profesor) nu muncește 2-3 săptămâni pentru câteva sute de lei. La ora actuală o femeie de serviciu câștigă 15 lei/oră = 150 lei/zi. Faceți un calcul și vedeți dacă ofertele care încep cu 350 lei sunt serioase! Se bazează doar pe naivitatea și criza de timp în care ajung unii studenți! Livrează doar lucrări vechi! Lucrări care sunt „poștă” pe internet! Lucrări pe care le puteți descărca gratis sau achiziționa cu 5Euro! Nu banii pierduți sunt cea mai mare problemă, ci, un an pierdut din viață! Sunteți acuzați de fraudă și excluși de la susținerea examenului de licență/disertație! Niciun profesionist (economist, inginer, profesor) nu se prostituează pentru 350-900 lei ca să fie sunat de dimineața până seara pentru modificări! „La pagina x nu este bine! Trebuie băgat din nu știu ce autor! Etc.!” Sau poate există! Noi știm doar că în fiecare an primim sute de telefoane în lunile mai-iunie în care ni se solicită cu disperare ajutorul: „am apelat la X … suspine ... mi-a facut lucrarea … după ce i-am trimis modificările sugerate de prof nu mai răspunde la telefon”; “am apelat la Y … mi-a făcut lucrarea … dar mi-a ieșit 80% plagiat … și … nu este bine ... ...”; „am apelat la Z pentru redactarea lucrării … i-am dat jumătate din sumă … iar acum mi-a blocat apelurile”; „am apelat la V pentru redactarea lucrării … i-am dat toți banii ca să beneficiez de reducere … și m-am făcut de râs în fața profesorului prezentând o lucrare de pe scribd.com!

Atenție la bibliografie!

O lucrare la comandă nu presupune doar respectarea unui plan!

Trebuie să vă asigurați că redactorul folosește:

- Bibliografia obligatorie: cursurile, cărțile, articolele publicate de profesorul coordonator sau de alți profesori ai facultății unde urmează să susțineți lucrarea.

- Bibliografie impusă de profesorul coordonator: cărți importante pentru aprofundarea temei.

- Ultimele ediții ale cursurilor; cărți și articole de dată recentă, 2018, 2019, 2020.

Atenție la modificările sugerate de coordonator! Vedeți în ce măsură ele sunt realizate. Să nu vă treziți cu modificări superficiale și neîndeplinirea cerințelor. Riscați să vi se respingă lucrarea!

Atenție la plagiat!

1. Achitați lucrarea pe capitole.

2. Verificați corectitudinea fiecărui capitol mergând la consultații.

3. Verificați procentul de plagiat cu softul agreat de facultate pentru fiecare capitol. Atenție!!! O să primiți rapoarte de plagiat fabricate/false!!! S-au creat așa zise softuri de plagiat de diverse persoane fizice care reprezintă doar o interfață pentru a fura lucrări și păcălii clienți. Ați găsit un site care vă cere să încărcați lucrarea gratis? Este țeapă!!!

Singurul soft în care trebuie să aveți încredere este cel indicat de facultate/profesor. Nu ți-a spus profesorul de niciun soft? Noi recomandăm softul folosit de ASE București, Universitatea din Bucureşti, SNSPA, etc.: https://www.sistemantiplagiat.ro/.

4. Verificați capitolul primit imediat. Nu așteptați sesiunea! Atunci nu mai este timp de refăcut.

5. După finalizarea primului capitol trebuie să faceți analiza colaborării: a fost bine capitolul dpdv al prof? a fost procentul de plagiat mai mic decât cel maxim admis de facultate? vi s-a răspuns prompt la telefon și email-uri? Dacă răspunsul este DA atunci mergeți la etapa următoare.

Vă dorim multă baftă și inspirație!

Produse similare:

Comentarii:

Cosul meu:
Contul meu:
Gaseste-ne pe FACEBOOK
Info & Comenzi:
StudentOffice - Contact
Yahoo! Messenger:
Email:
Ultimele oferte vizitate:
Promotii:
Cele mai accesate: