Redactare lucrari de licenta | Redactare lucrari de disertatie | Redactare la comanda |
Contact
Redactare la comanda
Intrebari frecvente
Anunturi
Biblioteca
Blog
Servicii
Producatori:
Curs valutar:
1 EUR = 4.9449 RON
1 USD = 4.3614 RON
Publicitate:
Plata online

Lucrari de grad

Lucrari metodico-ştiinţifice pentru obţinerea gradelor didactice (lucrari de grad)

Lucrarea metodico-ştiinţifică pentru obţinerea gradului didactic I constituie dovada nivelului şi a calităţii pregătirii profesionale, că aceasta trebuie să evidenţieze o corelaţie sintetică între cunoştinţele fundamentale, de specialitate, dar şi capacităţile practic-metodologice pe care profesorul le-a dobândit pe parcursul carierei didactice.
Lucrarea metodico-ştiintifică se elaborează în perioada cuprinsă între data de 15 februarie a anului şcolar în care se susţine colocviul de admitere şi data de 31 august a anului şcolar următor.
După ce își programează acest examen foarte multe persoane consideră că au timp suficient să-și pregătească lucrarea.
Ocupate cu scoala și viata personala nu acorda importanta cuvenita si își aduc aminte că au o lucrare de scris abia dupa încheierea anului scoalar (iunie-iulie). Aceasta este cea mai mare greseala. Trebuie analizata cu responsabilitate resursa de timp pentru scrierea lucrarii de grad si cautata o solutie de ajutor.
Cei care au de realizat o lucrare de grad nu iau în calcul cateva aspecte foarte importante.
1. Perioada de timp programata pentru redactare: iulie. Foarte gresit! În iulie profesorul coordonator este in concediu/vacanta si nu veti avea parte de consultanta
2. În iulie elevii sunt in vacanta si nu veti avea cum sa realizati partea de cercetare/observare.
Elaborarea lucrării metodico-stiințifice este o probă menită să pună în evidenţă capacitatea candidatului de a evalua şi a valorifica experienţa didactică acumulată la catedră, de a investiga, folosind adecvat metodologia cercetării pedagogice, fenomenele educaţionale şi de a identifica astfel factorii, sensurile şi modalitățile de ameliorare/ inovare/ dezvoltare a procesului educaţional. Elaborarea lucrării trebuie să releve preocuparea candidatului de a-şi actualiza sistematic cunoștințele de specialitate şi psihopedagogice, de a analiza şi a evalua critic diferitele abordări privind didactica specialității.
Lucrarea metodico-ştiinţifică pentru obţinerea gradului didactic I trebuie să pună în evidenţă contribuţiile candidatului la perfecţionarea activităţii instructive-educative, cercetări acţiune privind procesul didactic care să prezinte aplicarea creatoare a unor idei pedagogice la condiţiile concrete în care se desfăşoară acţiunea educaţională, extinderea unor modele de bune practice în procesul formării personalităţii elevilor.

 

 Sunteți gata să începeți?

Sunați-ne sau trimiteți-ne un e-mail.

0732 88 99 10            studentoffice.ro@gmail.com

studentoffice.ro


 

Cosul meu:
Contul meu:
Gaseste-ne pe FACEBOOK
Info & Comenzi:
StudentOffice - Contact
Yahoo! Messenger:
Email:
Promotii:
Cele mai accesate: