Redactare lucrari de licenta | Redactare lucrari de disertatie | Redactare la comanda |
Biblioteca
Servicii
Producatori:
Curs valutar:
1 EUR = 4.6569 RON
1 USD = 4.0889 RON
Publicitate:
Plata online

Alimentaţia ştiinţifică. Controlul calităţii produselor în alimentaţia publică

Pret:
21,47 EURO
Cum obtin fisierul?
Comandati produsul iar la confirmarea platii, fisierul va fi disponibil pentru descarcare.
Tel.: 0732889910
Pret detaliat: 21,47 EURO - pretul include TVA
Alimentaţia ştiinţifică. Controlul calităţii produselor în alimentaţia publică  
Cod: 01005
Categoria: Agronomie
Subcategoria: EBooks Agronomie | Documentare pentru elaborarea lucrarii de licenta sau disertatiei
Tip document: E-books
Nr. pagini: 56
Dimensiune fisier: 513 kb
Data adaugarii: 01/12/2012
Extensie document: .doc

Adauga in cos:

Alimentaţia ştiinţifică. Controlul calităţii produselor în alimentaţia publică
21,47 EUR

Descriere produs:

CUPRINS


CAPITOLUL I. ALIMENTAŢIA ŞTIINŢIFICĂ – PREOCUPĂRI ŞI PERSPECTIVE ... 4

1.1. INTRODUCERE ... 5
1.2. MODERNIZAREA PRODUCŢIEI CULINARE PRIN SISTEMUL CATERING ... 9

CAPITOLUL II. ASPECTE PRIVIND COMPORTAMENTUL ALIMENTAR ... 13

2.1. ROLUL SUBSTANŢELOR NUTRITIVE ÎN ORGANISM ...19
2.2. SUBSTANŢELE ANTINUTRIŢIONALE ... 29

CAPITOLUL III. CONTROLUL CALITĂŢII PRODUSELOR ÎN ALIMENTAŢIA PUBLICĂ ... 33

3.1. TEHNOPREZENTAREA PRODUSELOR CULINARE ... 35
3.2. TENDINŢE PE PLAN MONDIAL PRIVIND CONTROLUL CALITĂŢII PRODUSELOR CULINARE  ... 37
3.2.1 REGLEMENTĂRI PRIVIND UTILIZAREA METODEI HACCP PE PLAN INTERNAŢIONAL ... 38
3.2.2 REGLEMENTĂRI PRIVIND UTILIZAREA METODEI HACCP PE PLAN NAŢIONAL ... 38

CAPITOLUL IV. EVALUAREA PERFORMANŢELOR ÎN DOMENIUL CALITĂŢII LA S.C. TIROL S.A. PRIN SISTEMUL HACCP... 43

4.1. PREZENTARE GENERALĂ A SOCIETĂŢII
4.2. ANALIZA SITUAŢIEI EXISTENTE A SOCIETĂŢII
4.2.1. STRUCTURA ORGANIZATORICĂ
4.2.2. INFORMAREA ŞI DOCUMENTAREA ÎN INTERIORUL RESTAURANTULUI ...  48
4.3. BENEFICIILE IMPLEMENTĂRII SISTEMULUI HACCP ÎN CADRUL RESTAURANTULUI ... 53
4.4. CHESTIONARUL REALIZAT ÎN LEGĂTURĂ CU PERFORMANŢELE S.C. TIROL S.A ÎN DOMENIUL CALITĂŢII ŞI OPINIILE CLIENŢILOR ... 54

CONCLUZII..... 60

BIBLIOGRAFIE..... 61


BIBLIOGRAFIE

1. Banu, C. – „Influenţa proceselor tehnologice asupra calităţii produselor alimentare”, Editura  Tehnică, Bucureşti, 1974.
2. Băbăiţă, C. – „Studiul merceologic al produselor alimentare”, Editura Mirton, Timişoara, 2000
3. Băbăiţă, C., Munteanu, V. – „Metode de determinare a calităţii produselor alimentare”, Editura Mirton, Timişoara, 1998
4. Banu, C. – „Produsele alimentare şi inocuitatea lor”, Editura Tehnică, Bucureşti,               1982.
5. Dumitrache, S., Mănescu, S. şi alţii – „Igiena”, Editura Medicală, Bucureşti, 1996.
6. Munro – Faure, L. – „Cum să atingi standardele de calitate”, Editura           Alternative, 1997
7. Stănescu, D. – „Alimentaţie - Catering”, Editura Oscar Print, Bucureşti, 1998
8. Ted, J. – „Relaţiile perfecte cu clienţii”, Editura Economică, Bucureşti, 1999
9. Popescu, A. – „Produsele Alimentare”, Editura Universitara, Craiova, 2005
10.Andreius, C. – „Alimentatia Corecta”, Editura Casa Ethos, Craiova, 2002 


 

Comentarii:

Cosul meu:
Contul meu:
Gaseste-ne pe FACEBOOK
Info & Comenzi:
StudentOffice - Contact
Yahoo! Messenger:
Email:
Ultimele oferte vizitate:
Promotii:
Cele mai accesate: